Lang verhaal kort

Mijn naam is Willem Jan van den Brink. Ik faciliteer dialogen en coach mensen naar zelfbewuste keuzes.


Door de jaren heen heb ik geleerd dat je uitdaging je betekenis vormt. Hieruit put ik inspiratie voor mijn bijdrage aan een betere wereld.

Mijn achtergrond: drs. Engelse Taal- en Letterkunde (VU Amsterdam) en een werkzaam leven in commercie en communicatie. Daarnaast volgde ik o.a. de opleiding Counseling en Coaching in Existentieel Welzijn (KU Leuven).

Mijn voorliefdes: boeddhistische wijsheid, praktische filosofie en socratische gespreksvoering. Ze bieden fascinerende mogelijkheden voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Initiatieven waarin ik participeer: Centrum voor Zelfbezinning; Vereniging voor Filosofische Praktijk; Community Existentieel Welzijn.

Activiteiten

Coachen

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een klankbord. Twee weten meer dan één. Grote kans dat je vastzit in een hardnekkig patroon.


Wat er momenteel ook schuurt, we kunnen een kortdurend traject samenstellen om je te coachen naar zelfbewuste keuzes.

Communiceren

Open en eerlijk communiceren in dialoog. Samen brainstormen, samen afstemmen en samen sterker staan. Groepswijsheid aanboren.


Elkaar daadwerkelijk verstaan in een verhelderend groepsgesprek of een dialoogcirkel met de talking stick.

Schrijven

Creatief schrijven als opmaat naar zelfreflectie. Onderzoeken waar het nou eigenlijk om gaat. Wat onder de waterlijn leeft naar boven halen. Het onzichtbare zichtbaar maken.

Je weet pas wat je denkt, als je ziet wat je schrijft. Je persoonlijke missie en visie op een A4-tje.