Lang verhaal kort

Mijn naam is Willem Jan van den Brink. Ik faciliteer dialogen en coach mensen naar zelfbewuste keuzes.


Door de jaren heen heb ik geleerd dat je uitdaging je betekenis vormt. Hieruit put ik inspiratie voor mijn bijdrage aan een betere wereld.

Mijn achtergrond: drs. Engelse Taal- en Letterkunde (VU Amsterdam) en een werkzaam leven in commercie en communicatie. Daarnaast volgde ik o.a. de opleiding Counseling en Coaching in Existentieel Welzijn (KU Leuven).

Mijn voorliefdes: boeddhistische wijsheid, praktische filosofie en socratische gespreksvoering. Ze bieden fascinerende mogelijkheden voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Lidmaatschappen: Centrum voor Zelfbezinning - gespreksleider en coach reflectief schrijven. VFP Vereniging voor Filosofische Praktijk - socratisch gespreksleider en practitioner existentiële filosofie. Beide organisaties zijn gelieerd aan de ISVW Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden.

Activiteiten

Coachen

Iedereen kan wel eens wat ruggespraak gebruiken. Misschien heb je het gevoel vast te zitten in bepaalde patronen, of zorgt iets voor pijn en stress. 


Wat je momenteel ook dwars zit, we kunnen een kortdurend traject samenstellen om je te coachen naar zelfbewuste keuzes.

Communiceren

Open en eerlijk communiceren in dialoog. Samen brainstormen, samen afstemmen en samen sterker staan. Groepswijsheid aanboren.


Elkaar daadwerkelijk verstaan in een verhelderend groepsgesprek of een dialoogcirkel met de talking stick.

Schrijven

Creatief schrijven als opmaat naar zelfreflectie. Onderzoeken waar het nou eigenlijk om gaat. Wat onder de waterlijn leeft naar boven halen. Het onzichtbare zichtbaar maken.

Je weet pas wat je denkt, als je ziet wat je schrijft. Je persoonlijke missie en visie op een A4-tje.